PERLA MARTINIEI

  Suna acum: + 40 721 323 481 Amplasata intr-o locatie de vis, pensiunea noastra raspunde exigentelor dumneavoastra cu rafinament si bun gust.

ZONA TURISTICA

Complexul Perla Martiniei este locul ideal de cazare pentru toti cei interesati de explorarea traseelor montane din zona. Suntem gazda ideala in orice anotimp, fie ca vreti sa va petreceti alaturi de noi vacanta de vara sau sarbatorile de iarna, fie ca vreti sa luati o masa intima in compania familiei sau o cina eleganta impreuna cu partenerii de afaceri.

Peisajele Romaniei ofera numeroase optiuni de petrecere a timpului liber, oferindu-va experiente interesante. Turistii pot sa admire pajisti alpine acoperite cu mii de flori salbatice, sa viziteze lacurile glaciare, sa se bucure de aerul de munte practicand ciclismul montan, sa escaladeze muntii, sa fotografieze cele mai frumoase peisaje sau sa se relaxeze urmarind cursul lin al apelor. Cei pasionati de pictura pot imortaliza cele mai interesante locuri, inconjurati fiind de o liniste de nedescris.Pastrarea obiceiurilor locale, a mestesugurilor traditionale si a modelelor arhitecturale fac din aceasta zona un loc din care nu ai vrea sa mai pleci. Linistea si intelepciunea satului traditional se regasesc pe deplin in ritmul domol al vietii din satele din zona. Partiile lungi, abrupte sunt acoperite cu diferite tipuri de paduri care confera peisajului un caracter exceptional. Se spune ca frumusetea Muntilor Sureanu iti taie respiratia. Acestia nu sunt greu de urcat, ei nefiind extrem de abrupti dar cu o multitudine de peisaje incantatoare. Cu toate ca se afla la limita a trei judete: Alba, Sibiu si Hunedoara, acestia apartin de judetul Alba, fiind unul dintre locurile cu care ne mandrim. Ceea ce-i face extrem de atragatori nu sunt doar pajistile alpine ci si faptul ca sunt strabatuti de numeroase rauri si de lacurile de acumulare Tau-Bistra, Obreja, Canciu sau Petresti.

TRIMITE-NE UN MESAJ

Suntem gazda ideala in orice anotimp, fie ca vreti sa va petreceti vacanta de vara sau, sa petreceti sarbatorile de iarna, fie ca vreti sa luati o masa intima in compania familiei, sau o cina eleganta impreuna cu partenerii de afaceri

RESTAURANT

SPA & RELAXARE

Savurati cele mai bune preparate din bucataria romaneasca si internaționala in restaurantul aflat in incinta
complexului, deschis in fiecare zi intre orele 8 si 22. Aici va puteti bucura de o gama variata de delicatese culinare. Capacitatea restaurantului este de 56 de persoane. Combinand modernul cu clasicul, restaurantul Perla Martiniei nu este doar un restaurant, este o imbinare perfecta de lux, calitate si tradiție.aj.

TEAM BUILDING

TEAM BUILDING

Creste performanta echipei tale prin organizarea unui Team building mijlocul naturii.
La doar 25 de km de orasul Sebes, intr-un mediu extrem de primitor si relaxant situat in mijlocul naturii, gasiti locul ideal pentru orice tip de evenimente, inclusiv Team building-ul.

CE POTI VIZITA

CE POTI VIZITA

LACUL IEZER SUREANU ( LACUL FARA FUND )
Odata ajunsi pe aceste meleaguri nu puteti pierde ocazia de a vizita Lacul Iezerul Sureanu. Aflat intr-o zona impadurita de la poalele Muntilor Sureanu, supranumit si „Lacul fara fund”, este unul dintre cele mai frumoase lacuri glaciare din Romania si reuseste sa surprinda chiar si turistul care crede ca a vazut de toate.

TOP