PERLA MARTINIEI

Pentru a te convinge de calitatea serviciilor noastre, te invitam sa vizionezi o galerie descriptiva a pensiunii, a camerelor si a ceea ce te asteapta in interiorul acestora.

PM

CONDITII DE CAZARE

Suntem gazda ideala in orice anotimp, fie ca vreti sa va petreceti alaturi de noi vacanta de vara sau sarbatorile de iarna, fie ca vreti sa luati o masa intima in compania familiei, sau o cina eleganta impreuna cu partenerii de afaceri.

Camerele spatioase sunt decorate in nuante calde de maro si crem, fiecare avand un design unic. Complexul Turistic Perla Martiniei ofera cazare in Martinie, comuna Sugag, la 25 km de Sebes si asigura acces gratuit la internet WiFi in toate zonele sale. Parcarea privata este disponibila gratuit. Pensiunea noastra pune a dispozitie si o terasa in aer liber, unde oaspetii se pot destinde dupa o zi solicitanta. Camerele au baie privata. Pentru un plus de confort, sunt puse la dispozitie articole de toaleta gratuite si prosoape.
Amplasata intr-o locatie de vis, pensiunea noastra raspunde exigentelor dumneavoastra cu rafinament si bun gust. Complexul nostru va ofera o sala eleganta de evenimente. De la mese intime cu familia si prietenii, la intalniri de afaceri si sedinte confidentiale, si pana la festivitatile elegante cu zeci de oaspeti, Complexul Perla Martiniei ofera facilitati distinse de intalnire si cea mai recenta tehnologie pentru a va asigura o ocazie memorabila si de succes. Puteti explora multe dintre minunile naturii: specii rare de plante, locuri legendare si vederi maiestuoase din zona Transalpinei. Puteti vizita, de asemenea, pastravaria din apropiere, puteti face drumetii pe traseele montane din muntii Sureanu,sa vizitati barajele de acumulare de la Capalna, Tau si Oasa,sa schiati pe partiile special amenajate si sa va bucurati simturile cu retetele traditionale si preparatele lactate unice in zona.Strabatand traseul Vaii Sebesului, sunteti intampinati de cele mai diverse forme de relief

Cazare 5 ***** margarete

Cazare 3 *** margarete

TOP