PERLA MARTINIEI

  Suna acum: + 40 721 323 481 Amplasata intr-o locatie de vis, pensiunea noastra raspunde exigentelor dumneavoastra cu rafinament si bun gust.

Sala de evenimente este deosebita si eleganta, dar, in acelasi timp, volatila. Se poate adapta atat unui eveniment festiv cu mese imbracate sic si aranjate cu mult bun gust, cu un coltisor aranjat special pentru a imortaliza acele momente deosebite atat de importante in viata dumneavoastra.

Pentru intalnirile de afaceri, mesele se vor aranja in stil business, dupa indicatiile dumneavoastra, in fata videoproiectorului si a tablei whiteboard pentru a facilita atat comunicarea intre membri echipei sau partenerii de afaceri cat si accesul cat mai comod la informatiile prezentate in cadrul sedintei. De asemenea, pe durata acestui tip de intalniri, tot in incinta salii de conferinte se vor servi brunch-ul sau coffee break-ul la cererea dumneavoastra.

SALA CONFERINTE

Perla Martiniei poate gazdui numeroase tipuri de evenimente, de la intalniri private intre prieteni pana la Team building sau intalniri corporative.Intre vizitarea zonei si participarea la conferinte, restaurantul hotelului nostru este locul unde va puteti rasfata prin meniuri special selectionate si bauturi alese.

TRIMITE-NE UN MESAJ

Suntem gazda ideala in orice anotimp, fie ca vreti sa va petreceti vacanta de vara sau, sa petreceti sarbatorile de iarna, fie ca vreti sa luati o masa intima in compania familiei, sau o cina eleganta impreuna cu partenerii de afaceri

RESTAURANT

RESTAURANT

Savurati cele mai bune preparate din bucataria romaneasca si internaționala in restaurantul aflat in incinta
complexului, deschis in fiecare zi intre orele 8 si 22. Aici va puteti bucura de o gama variata de delicatese culinare. Capacitatea restaurantului este de 56 de persoane. Combinand modernul cu clasicul, restaurantul Perla Martiniei nu este doar un restaurant, este o imbinare perfecta de lux, calitate si tradiție.

TEAM BUILDING

TEAM BUILDING

Creste performanta echipei tale prin organizarea unui Team building mijlocul naturii.
La doar 25 de km de orasul Sebes, intr-un mediu extrem de primitor si relaxant situat in mijlocul naturii, gasiti locul ideal pentru orice tip de evenimente, inclusiv Team building-ul.

CE POTI VIZITA

CE POTI VIZITA

LACUL IEZER SUREANU ( LACUL FARA FUND )
Odata ajunsi pe aceste meleaguri nu puteti pierde ocazia de a vizita Lacul Iezerul Sureanu. Aflat intr-o zona impadurita de la poalele Muntilor Sureanu, supranumit si „Lacul fara fund”, este unul dintre cele mai frumoase lacuri glaciare din Romania si reuseste sa surprinda chiar si turistul care crede ca a vazut de toate.

TOP