PERLA MARTINIEI

  Suna acum: + 40 721 323 481 Amplasata intr-o locatie de vis, pensiunea noastra raspunde exigentelor dumneavoastra cu rafinament si bun gust.

Scurta prezentare

Pensiunea Perla Martiniei este o constructie recenta, aflata intr-o zona linistita, care vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin servicii impecabile. Am imbinat materiale de cea mai buna calitate cu tehnologii de ultima ora.

Camerele spatioase sunt decorate in nuante calde de maro si crem, fiecare avand un design unic.
Complexul Turistic Perla Martiniei ofera cazare in Martinie,comuna Sugag, la 25 km de Sebes si ofera acces gratuit la internet WiFi in toate zonele sale. Parcarea privata este disponibila gratuit.
Pensiunea noastra va ofera o terasa in aer liber , unde oaspetii se pot destinde dupa o zi solicitanta. Camerele au baie privata. Pentru un plus de confort, sunt puse la dispozitie articole de toaleta gratuite si prosop.
Complexul Turistic Perla Martiniei se afla la 75km de Aeroportul International Sibiu.

Am imbinat materiale de cea mai buna calitate cu tehnologii de ultima ora. Camerele spatioase sunt decorate in nuante calde de maro si crem, fiecare avand un design unic.

Camerele spatioase sunt decorate in nuante calde de maro si crem, fiecare avand un design unic

Toate camerele sunt mobilate cu gust, in tonuri calde, cu mobila de lux, care combina eleganta si clasicul intr-un design unic.

Bucurati-va de libertatea si intimitatea camerelor frumos mobilate si de servirea ireprosabila a personalului nostru

Suna acum pentru rezervari la +40 358 401 889 ; +40 721 323 481

Parcare gratuita

Evenimente speciale

Internet

Obiective turistice

TRIMITE-NE UN MESAJ


Suntem gazda ideala in orice anotimp, fie ca vreti sa va petreceti vacanta de vara sau, sa petreceti sarbatorile de iarna,
fie ca vreti sa luati o masa intima in compania familiei, sau o cina eleganta impreuna cu partenerii de afaceri

RESTAURANT

RESTAURANT

Savurati cele mai bune preparate din bucataria romaneasca si internaționala in restaurantul aflat in incinta complexului, deschis in fiecare zi intre orele 8 si 22. Aici va puteti bucura de o gama variata de delicatese culinare. Capacitatea restaurantului este de 56 de persoane. Combinand modernul cu clasicul, restaurantul Perla Martiniei nu este doar un restaurant, este o imbinare perfecta de lux, calitate si tradiție.

TEAM BUILDING

TEAM BUILDING

Creste performanta echipei tale prin organizarea unui Team building mijlocul naturii.
La doar 25 de km de orasul Sebes, intr-un mediu extrem de primitor si relaxant situat in mijlocul naturii, gasiti locul ideal pentru orice tip de evenimente, inclusiv Team building-ul.

CE POTI VIZITA

CE POTI VIZITA

LACUL IEZER SUREANU ( LACUL FARA FUND )
Odata ajunsi pe aceste meleaguri nu puteti pierde ocazia de a vizita Lacul Iezerul Sureanu. Aflat intr-o zona impadurita de la poalele Muntilor Sureanu, supranumit si „Lacul fara fund”, este unul dintre cele mai frumoase lacuri glaciare din Romania si reuseste sa surprinda chiar si turistul care crede ca a vazut de toate.

TOP