PERLA MARTINIEI

  Suna acum: + 40 721 323 481 Amplasata intr-o locatie de vis, pensiunea noastra raspunde exigentelor dumneavoastra cu rafinament si bun gust.

PM

Restaurant Perla Martiniei

Savurati cele mai bune preparate din bucataria romaneasca si internaționala in restaurantul aflat in incinta complexului, deschis in fiecare zi intre orele 8 si 22. Aici va puteti bucura de o gama variata de delicatese culinare. Capacitatea restaurantului este de 56 de persoane.
Combinand modernul cu clasicul, restaurantul Perla Martiniei nu este doar un restaurant, este o imbinare perfecta de lux, calitate si tradiție.

Avand o locatie frumoasa, intr-o vale la doar cativa metri de padure si pe marginea raului Martinie, restaurantul nostru va ofera atat mancaruri moderne, cat si mancaruri traditionale romanesti. Ceea ce ne face deosebit de mandri este creativitatea bucatarilor nostri care va ofera o aventura gastronomica deosebita, punand in valoare dorinta noastra de a va oferi calitate la superlativ. Perla Martiniei este o oaza de liniste si recreere care sporește frumusetea acestui tinut, recompensat parca de natura, ce ofera spatii interioare si exterioare special adaptate nevoilor tale.

TRIMITE-NE UN MESAJ

Suntem gazda ideala in orice anotimp, fie ca vreti sa va petreceti vacanta de vara sau, sa petreceti sarbatorile de iarna, fie ca vreti sa luati o masa intima in compania familiei, sau o cina eleganta impreuna cu partenerii de afaceri

MENIU

MENIU

Savurati cele mai bune preparate din bucataria romaneasca si internaționala in restaurantul aflat in incinta
complexului, deschis in fiecare zi intre orele 8 si 22. Aici va puteti bucura de o gama variata de delicatese culinare. Capacitatea restaurantului este de 56 de persoane. Combinand modernul cu clasicul, restaurantul Perla Martiniei nu este doar un restaurant, este o imbinare perfecta de lux, calitate si tradiție.j.

TEAM BUILDING

TEAM BUILDING

Creste performanta echipei tale prin organizarea unui Team building mijlocul naturii.
La doar 25 de km de orasul Sebes, intr-un mediu extrem de primitor si relaxant situat in mijlocul naturii, gasiti locul ideal pentru orice tip de evenimente, inclusiv Team building-ul.

CE POTI VIZITA

CE POTI VIZITA

LACUL IEZER SUREANU ( LACUL FARA FUND )
Odata ajunsi pe aceste meleaguri nu puteti pierde ocazia de a vizita Lacul Iezerul Sureanu. Aflat intr-o zona impadurita de la poalele Muntilor Sureanu, supranumit si „Lacul fara fund”, este unul dintre cele mai frumoase lacuri glaciare din Romania si reuseste sa surprinda chiar si turistul care crede ca a vazut de toate.

TOP