PERLA MARTINIEI

  Suna acum: + 40 721 323 481 Amplasata intr-o locatie de vis, pensiunea noastra raspunde exigentelor dumneavoastra cu rafinament si bun gust.

TEAM BUILDING

Creste performanta echipei tale prin organizarea unui Team building mijlocul naturii. La doar 25 de km de orasul Sebes, intr-un mediu extrem de primitor si relaxant situat in mijlocul naturii, gasiti locul ideal pentru orice tip de evenimente, inclusiv Team building-ul. Dupa cum stim, in ultima perioada in tara noastra s-a pus accent si pe intalnirile de acest fel, constientizandu-se importanta inchegarii unei echipe care lucreaza cu placere si eficienta comunicarii intr-un astfel de mediu.
Un program de Team Building bine pus la punct nu face decat sa indrepte echipa spre un tel comun si, in acelasi timp, spre rezultate extrem de benefice tuturor membrilor echipei, in timp ce, in lipsa lui, rezultatele se vor rezuma doar la nivel individual.

FACILITATI

Sala de conferinte si/sau evenimente, cu videoproiector si whiteboard
Piscina interioara cu hidromasaj si terasa
Relaxare in mijlocul naturii

Rezerva online astazi si beneficiezi de relaxare deplina.

Suna acum la +40 358 401 567 ; +40 358 401 568 sau prin email la contact@perlamartinei.ro

SPA & RELAXARE

SPA & RELAXARE

Totul este conceput pentru placerea simturilor si a armoniei dintre trup si minte.
Spa-ul Complexului Perla Martiniei este discret si intim. Acesta include o piscina interioara cu hidromasaj.

TEAM BUILDING

TEAM BUILDING

Creste performanta echipei tale prin organizarea unui Team building mijlocul naturii.
La doar 25 de km de orasul Sebes, intr-un mediu extrem de primitor si relaxant situat in mijlocul naturii, gasiti locul ideal pentru orice tip de evenimente, inclusiv Team building-ul.

CE POTI VIZITA

CE POTI VIZITA

LACUL IEZER SUREANU ( LACUL FARA FUND )
Odata ajunsi pe aceste meleaguri nu puteti pierde ocazia de a vizita Lacul Iezerul Sureanu. Aflat intr-o zona impadurita de la poalele Muntilor Sureanu, supranumit si „Lacul fara fund”, este unul dintre cele mai frumoase lacuri glaciare din Romania si reuseste sa surprinda chiar si turistul care crede ca a vazut de toate.

TOP